Klaar voor de verkoop? AF!

1 mei, de dag dat we de sleutel krijgen van ons nieuwe huis, komt steeds dichterbij. Hoewel we volop bezig zijn met de voorbereidingen daarvoor (kan ik je binnenkort al het een en ander van laten zien!!) is er 1 essentieel punt wat zo snel mogelijk afgevinkt moet worden: De verkoop van Nummertje39.

Advertenties

Vorige week vrijdag was het dan ook zo ver: Nummertje 39 staat op Funda.

Uiteraard ben je nieuwsgierig naar de reacties die er op zo’n advertentie komen maar ergens vond ik het ook doodeng. Het is de eerste stap die we zetten in de verkoop van dit huis en dat doet een beetje pijn. Het huis waar we 3 jaar met heel veel liefde hebben gewoond, waar we met ziel en zaligheid hebben verbouwd en waar de eerste herinneringen met onze kleine spruit liggen. Dat alles staat nu online “for sale”.

Los van het feit dat het dus ergens een beetje steekt, het afscheid van dit huis, ben ik ook trots als ik naar de Funda pagina kijk. De foto’s liegen er niet om. Dit huis is tot in de puntjes af en dat hebben we helemaal zelf gedaan!

Volgende week maandag en dinsdag zullen de bezichtigingen plaatsvinden. Meer dan 20 staan er op de planning. De interesse is dus groot en dat zie ik als een compliment. Met heel mijn hart hoop ik dat de volgende bewoners van dit huis er met net zoveel liefde en plezier zullen wonen als wij hebben gedaan.

Klik hier voor de verkoopadvertentie.

5 reacties op “Klaar voor de verkoop? AF!”

  1. Ohhh Dee, ik denk dat de nieuwe bewoners er even verliefd op zullen zijn. Als ik het geld had gehad, dan had ik ongetwijfeld ook gereageerd ☺️🫶. Veel liefs x

  2. Ik ben zeer geïnteresseerd en had graag willen komen kijken maar helaas zijn beide dagen al helemaal vol gepland. Ik sta nu op de reserve lijst. Vingers crossed dat ik toch nog kan komen bezichtigen 🤞🏼.

Geef een reactie