Een nieuw huis gekocht!

Het was donderdagochtend en uit macht der gewoonte open ik Funda.

Hoewel we een heerlijk huis hebben waar we met onwijs veel liefde en plezier wonen is de zoektocht naar een volgend ‘project’ nooit gestopt. Geen actieve zoektocht maar gewoon af en toe eens een huis bezichtigen om vervolgens tot de conclusie te komen dat het niet van het juiste formaat is, het in de verkeerde buurt staat of het te duur is.

Deze donderdagochtend was anders. Een advertentie versierd met grote letters “NIEUW”. Een vrijstaand huis in de bossen van Zeist binnen de prijsklasse waar we in zochten én onze grootste wens: het moet van top tot teen worden opgeknapt!

Terwijl ik het huis aan Lars laat zien typ ik het nummer van de makelaar al in. “Meteen bellen” was de reactie van Lars. We plannen voor de maandag erop een bezichtiging maar praten het hele weekend nergens anders over. Dit moét toch het huis zijn waar we op hebben gehoopt?

Hoewel de staat van het huis nog een stuk slechter was dan we aanvankelijk dachten werd tijdens de bezichtiging ons gevoel bevestigd. Van dit jaren 30 huis kunnen wij een prachtige woning maken waar we de komende jaren met ons gezin kunnen leven.

Met de hulp van een aankoop makelaar kregen we woensdag 2 november het verlossende woord: DE WONING IS VAN ONS!

In mei 2023 zal de overdracht plaatsvinden. Tot die tijd storten we ons volle bak op de voorbereidingen van een verbouwing die qua omvang zo’n 3 keer groter zal zijn de vorige verbouwing die we hebben gedaan. Dat in combinatie met een baby. Je verklaart me waarschijnlijk voor gek maar ik kijk er enorm naar uit.

Alle updates rondom te verbouwing vind je op de Instagram pagina van Nummertje39.

10 reacties op “Een nieuw huis gekocht!”

  1. So cool that you will start a new project and so happy this is translated. Reading Dutch isn’t my strongpoint since I just have been learning a handful of years, don’t let the name fool you, only my dad was born in NL.

    • Ik kan niet wachten op alle leuke updates!! Laat maar komen die mooie verhuis/verbouw verhalen en filmpjes!! Ben ook mega blij voor jullie!

  2. Super stoer! Wij gaan ons eigen huis bouwen, en hebben ook een kinderwens. Vanuit jullie ervaring een idee hoe jullie dat gaan combineren?

  3. Oeee ik kan zo niet wachten, ik ben zo nieuwschierig naar hoe jullie dit huis gaan aanpakken. Gelukkig gaat de tijd relatief snel voorbij!

Geef een reactie