Soms moet je gewoon beginnen.

Instagram, TikTok, Shorts en Reels… tegenwoordig moet alles online kort en snel. Voor mij een reden om het tegenovergestelde te gaan doen: terug naar ouderwets bloggen!

‘Influencen’ lijkt iets van deze tijd maar is eigenlijk al jaren geleden begonnen op deze manier. Je moest een website maken (dat was toen een stuk ingewikkelder dan nu) en je kon beginnen met delen. Ergens voelde bloggen dus ook een beetje ouderwets. Ik dacht zelf eigenlijk nooit actief een blog te hebben gevolgd en kon me zo 1 2 3 geen blog bedenken waar ik recentelijk nog op heb gekeken. Dacht ik…

Recepten, cadeautips, lijstjes en ervaringen. Ik google me de hele dag suf en klik dan vaak op de eerste de beste site waarvan de titel me aanspreekt. En je raadt het al, dat is 9 van de 10 keer een blog! Zo’n blog geeft je vaak toch overzichtelijk het antwoord waar je naar opzoek bent en dat maakt je zoektocht vaak een stuk makkelijker. Het lezen van bevindingen en ervaringen van andere, dat is in mijn ogen waar een blog voor staat. En laten we eerlijk zijn, 67 keer opnieuw een TikTok filmpje afspelen omdat je een recept wilt volgen maar iedere stap in een idioot tempo voorbij schiet, daar wordt toch niemand blij van?

Ik merk dan ook vooral bij het delen van Instagram story’s dat ik vaak te veel wil vertellen. Veel meer dan past in die 15 seconde video of dat ene frame met tekst. Ik wil content delen met meer inhoud maar social media platformen lijken hiervoor niet meer de plek.

Nou ben ik geen poëtisch schrijfster. Structuur is soms ver te zoeken. Er zullen te pas en te onpas spellingsfouten voorbij komen want laten we heel eerlijk wezen, met autocorrect raak je veel te verwend. Kortom: dit wordt hoogstwaarschijnlijk geen blog die een schoonheidsprijs verdient maar wel eentje waarbij ik je nét iets meer kan vertellen dan ik online al doe.

42 reacties op “Soms moet je gewoon beginnen.”

 1. Wat ontzettend leuk dat je nu ook een blog gaat beginnen. Ik kijk uit naar de verbouwing. En naar lekkere recepten. En natuurlijk gewoon meer van je prachtige gezinnetje.

 2. Ik vind de website nu al leuk! Wist niet dat ik dit miste in m’n leven 😍 Echt tof dat je dit gaat doen. Zeker de recepten en de verbouwing ga ik blijven lezen! Xoxo

 3. Wat onwijs leuk!!! Ik heb onlangs mijn instagram verwijderd omdat ik dat eindeloze scrollen zat was. Ik vind het zo leuk dat ik nu toch een beetje jouw content kan blijven volgen! 🙂

 4. Super leuk!! ga zo door! ik denk dat heel veel mensen je website zullen bezoeken. jullie doen het super goed. Heel veel succes!!

 5. Lieve Dee,
  Wat super leuk dat je dit begonnen bent, ik blijf je zeker volgen en ben benieuwd naar je verhalen, recepten en natuurlijk de nieuwe woning. Je bent super goed bezig.

 6. Hoi Dee, wat geweldig dat je een website hebt gemaakt. Het ziet er mooi , rustig en overzichtelijk uit.
  Ben nu al benieuwd naar meerdere recepten in de toekomst, en alles wat je op de website gaat plaatsen . Heel veel succes. 💗

 7. Wat leuk! Ik ben zelf ook ooit begonnen aan een blog maar heb het niet heel lang vol gehouden. Misschien dat ik uit jou ook weer inspiratie haal voor mijn eigen! Ik ga dit zeker volgen Dee! En succes!

 8. Dit vind ik zo leuk! Ik kan echt niet wachten om te zien wat je allemaal gaat delen. Sowieso kijk ik uit naar de verbouwing 🙂 Veel liefs

 9. Super leuk dat je dit doet. Ik volg je vlogs en op Instagram. Je doet het allemaal super meis. Een fantastische meid ben je. Xxx

 10. Hi Dee, Super leuk! Onze meisjes schelen slechts 2 weken dus ik herken zoveel. Kijk graag naar je vlogs en je blog is een leuk verlengstuk. Nu ga je binnenkort weer een huis verbouwen; dat hebben wij ook onlangs gedaan. Ons leven loopt stiekem parallel, zet hem op!! 💋

 11. Wat leuk dat je dit doet, kijk ook iedere zondagmorgen je vlog. Je bent een geweldige meid en een fantastische mama met heel veel liefde en zorg voor Elin. In het begin na de geboorte van Elin vertelde je dat ze niet in beeld zou komen, maar soms zien we toch een korte blik van haar, zo leuk en wat een prachtig meisje. Hopelijk ga je nog heel lang door en trek je vooral niks aan van negatieve reacties, je bent op hoe wij jou kennen een voorbeeld voor velen 😘😘😘

 12. Dit is echt heel leuk Dee, ik kijk je vlogs en geniet er altijd van en nu dit! Blijf wie je bent en laat je niet gek maken door negativiteit!

  Liefs Miranda 🍀

 13. Hai Lieve Dee, Ik volg jou you tube vlogs altijd met veel plezier en interesse. Ik heb erg meegeleefd toen je vertelde over je miskramen; ik voelde gewoon zelf de pijn toen je erover vertelde. Ik had regelmatig voor je gebeden toen je de laatste keer zwanger was; dat je alsjeblieft een gezond kind zou krijgen. Ik wil je ook meegeven dat je inderdaad de negatieve reacties moet negeren; iedere vlogger heeft nu eenmaal negatieve reacties naast de vele positieve. (enkele uitzonderingen daargelaten)… Ik wou ook nog wat zeggen wat op mijn hart lag, en dit is absoluut niet negatief bedoeld, eerder positief. Ik schrok echt een beetje toen ik hoorde dat je baby naar een kinderopvang wou brengen. Ik heb een tijdje psychologie gedaan en ik weet dat het niet bevorderlijk is voor moeder en kind. Ik schrijf dit ook omdat ik weet hoeveel liefdevolle familie je hebt, die ook op je baby zouden kunnen passen (denk ik), wat veel beter is, dan dat vreemden op je baby gaan passen. -Let op, dit is absoluut geen negativiteit; toen je in je laatste vlog zei dat je ergens wel blij bent dat er nog een wachtlijst is bij de kinderopvang, toen had ik het op mijn hart om je dit te schrijven. Ik wens je veel sterkte en wijsheid toe lieve Dee. En ik zou het wel begrijpen wanneer je je baby wel naar een kinderopvang zou brengen. Veel liefs van Sylvia.

 14. Wat ontzettend leuk Dee, deze site/blog!! Ik ben zó enorm trots op je en ook op Lars. Jullie zijn ongelooflijk harde werkers en dat allemaal naast de zorg en opvoeding van de allerliefste baby van de wereld; Elin! Ik hou van jullie! Veel succes met je site.

 15. Wat een leuk idee van je! Ik ga je blogs zeker volgen en vind het ouderwetse bloggen juist heel fijn zo leer je iemand echt kennen❤️

 16. Wat leuk dee
  Ik ben onwijs trots op hoe je alles doet samen met lars
  Jullie zijn een heel leuk stel ik kijk met plezier naar je vlogs
  Je bent een topper ga zo door
  Liefs😚

 17. Hey Dee, ik ben ontzettend blij voor je dat je mama bent geworden, proficiat!! Ik kijk iedere woensdagavond je video van de week en ik zie dat je verdriet hebt om die negatieve reacties over Elin, ik steun je volledig. Ik ga je video’s en je gloednieuwe website in het ooghouden. Nog een tof weetje, ik ga ook om de 3 of 4 jaar eens naar centerparks op vakantie. Fijne avond, Siebe !

  • Wat super leuk Dee!🥰🤗🫶🏾
   Ik volg je/jullie al een tijdje en ik vind je vlogs altijd hartstikke leuk, gezellig en positief! 💝Smaakt naar meer , dus ben superblij met nu ook blogs! Zet ‘m op! Veel suc6 en plezier gewenst! Ben zo benieuwd! Knuffels uit Hoorn, n-h. 💋💋💋

 18. Hi lieve Dee,

  Ik wil je gewoon even een compliment geven. Ik voel een soort trots, ook al ken ik je niet persoonlijk. Iedere week volg ik met veel plezier je vlogs en ik krijg altijd weer heel veel positieve energie van je. En wat doe je het goed, met Lars en met kleine Elin. Trek je vooral niets aan van de negatieve comments, want mensen plaatsen dat zodat ze niet naar zichzelf hoeven te kijken. Is niet van jou, hoort niet bij jou en probeer het los te laten. Je doet het goed!
  Heel veel succes met je website en de blogs, ik vind het onwijs leuk!

  Een heel fijn weekend voor jullie gewenst.

  Liefs

 19. Hii Dee,

  Je bent echt een prachtvrouw. Ik vind jou persoonlijk echt een lieve, grappige en eerlijke vrouw!

  Ik zou graag je vakantie tips echt willen zien!

  Ga zo door toppertje!!

  ❤️

 20. Hoii Dee,

  Ik vind jou vlogs echt onwijs leuk nu ook omdat Elin erbij is maar gewoon al, ik dacht kan je mij misschien tips geven voor als je een baby wilt of hebt (ik ben zelf 15 maar ik hou van baby’s ik vind ze echt onwijs schattig en lief en verschonen doe ik soms bij m’n neefjes en nichtjes maar dat vind ik ook wel best leuk maar ik weet dat het ook soms stom kan zijn), maar heb jij tips gewoon over baby’s?

 21. hee dee,

  ik bewonder jou zo erg! Je YouTube kanaal en je insta en je gezin. Ik leer heel veel van jou en vind het dan ook echt geweldig dat je je eigen website hebt!!!

  groetjes van mij

Geef een reactie